Una dimenjada de Pascas en Dordonha

Perqué totjorn far una caça pels mainatges ? Lo castèl de Fronsac reglèt lo problèma. Lo mond i pòdon trobar son compte : una caça al chocolat pels pichons e una caça a las botelhas de vin pels grands. Ne caliá pas mai, d’arguments, per veire la banda de BRAGEIRAC, emai un quite parisenc, en virada en país Girondin. Vaquí la còla, perduda dins una proprietat de 10 ectaras de vinhas… Aprèp una recèrca intensiva e complicada, la resulta èra aquí. La còla partiguèt amb la riseta e doas botelhas cadun. Plan segur, per evitar la desidratacion una tasta èra prepausada aprèp la caminada. 

Una polida vesprada, rica de sovenirs, de rires e de vin ! 

Melania Issartier e la còla

Articles recommandés

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *